Změny v našem realizačním týmu...

31.08.2011 22:24

Vzhledem k novému rozpisu našich tréninků dojde k drobné úpravě v našem realizačním týmu.

Změna se týká Luboše Froma, který se nemůže zúčastňovat ranních a poledních tréninků. Vzhledem k možným komplikacím i u ostatních dvou trenérů, byl osloven pan Dušan Pešek, zkušený trenér mládeže, který s největší praděpodobností rozšíří náš trenérský tým. Na tomto se domluvilo vedení týmu, tzn. p. Hušek, p.From, p.Král a vedoucí družstva p.Babička, na společné schůzce v pondělí 28.8.2011.

Nebude to jediná výpomoc, některých tréninků se budou zúčastňovat i ostatní trenéři klubu, např. p Hasil, p. Rác, p.Kadlec. Vždy samozřejmě po dohodě s vedením našeho družstva. Jedná se o naprosto normální postup ve vedení tréninků mládeže v těchto né úplně ideálních hodinách pro trenéry, kteří jsou zapojeni do normálního pracovního postupu a těžko se uvolňují na tyto tréninky. 

Žádám tedy všechny rodiče, aby je respektovali a dodržovali známá etická pravidla.

Jde nám hlavně  o to, abychom zajistili kvalitní trénink pro naše kluky i v případné nepřítomnosti některého z našich kmenových trenérů. 

Rozhodující slovo ve vedení týmu samozřejmě zůstává na našich třech "Žabácích" a všichni věříme, že náročný vstup do školního roku všichni zvládneme a vytvoříme kvalitní, soudržný tým, který nějakou tu placku brzy opět vybojuje...

 

S pozdravem, za vedení týmu M.H.